Græsk dans

Græsk dans i topklasse

græsk dans

Flot græsk danseshow med undervisning Zorbas underholder i første omgang hvorefter de tager alle op til fælles græsk dans.

Autentisk græsk dans med tallkerensmadring Hvis det ønskes kan tallerkensmadring tages med i showet, som er en græsk tradition.

Dejlig atmosfære og et minde for livet Vi elsker det vi gør, derfor efterlader vi tit glædesminder hos folk.

Græsk dans er dansegruppen Zorbas’ specialité. Dansegruppen optræder med græsk dans til bryllupper, julefrokoster, firmafester, fødselsdage, plejehjem, festivaler m.m. med underholdning i topklasse. Gæsterne får oven i købet selv lov til svinge benene bl.a. til den kendte Zorba-dans samt andre flotte danse fra de smukke græske øer.

 

Græsk dans til små og store fester

Du kan vælge alt fra 2-10 dansere til din fest. Er I over 40 personer anbefaler vi mellem 3 til 6 dansere. Er I en mindre forsamling anbefaler vi 2 dansere eller 1 danseinstruktør. Danseinstruktøren vil i eksempelvis en time lære gæsterne sjove og flotte græske danse, herunder “tallerkensmadringsdansen”. Hertil kan der også leveres græsk mad, græsk vin, græske flag samt græsk musik.

Lidt historie om græsk dans og musik

Græsk dans og musik har altid haft en stor betydning for grækerne. I Grækenland har man danset græsk dans i mange hundrede år og der bliver altid danset græsk dans til alle begivenheder. Der findes over 1000 græske danse, men det er mest de typiske græske folkedanse/folkesange, også kaldet dimotika, som bliver danset i hele Grækenland. Der kan læses mere om græsk dans og Grækenlands historie her: Græsk dans eller læs nærmere græsk dans og hvem vi er.

 

Nogle af de mange steder Zorbas har optrådt med græsk dans:

• Danseundervisning i programmet ” Til middag hos” med bl.a. Therese Glahn, Karl Bille og “Johnny deluxe”
• Optræden i programmet “til middag hos” med Thomas Wiwel, Linse Kessler, Charlotte Kejser og Denice Klarskov.
• Kulturfest med skuespilleren Niels Olsen som vært, med optræden af græsk dans og undervisning i zorba
• Optræden i Snurre snups søndagsklub med “Bubber”
• Optræden i “Gintbergs store aften” med bla. Frank Hvam som gæst og Peter Kjær fra “hvem vil være millionær”
• Optræden til fest for Prinsesse Alexia
• Adskillige gange underholdt og optrådt med græsk dans i udlandet samt Jylland, Fyn og Bornholm.