Græsk musik

Levende græsk musik til jeres fest

græsk musik

En følelse af Grækenland
Vores musikere får dig til at føle at du sidder i Grækenland.

Kendte sange
Kendte sange og melodier som publikum har hørt fra deres ferie i Grækenland.

Græsk musik under og efter maden
Ved pakketilbud 2 og 3 får du 2 timers levende græsk musik som du kan bruge som du har lyst til.

 

 

Græsk musik fra hele Grækenland

Bliv underholdt af musikerne fra Zorbas, som spiller græsk musik fra hele Grækenland, bl.a. sange af den kendte komponist Mikis Theodorakis til de mere charmerende ø-sange, samt orientalske melodier fra lilleasien, Kreta, og fra det gamle Grækenland. Vores musiker kan også spille blandet musik fra hele verden, bl.a. Sinitra, Kim larsen, Elvis Presley m.m. På denne måde behøves ikke at bestille 2 orkester.

Musikernes mål er altid at tilfredsstille publikummet som holder af græsk musik og som oftest kender de populære melodier som de kan nynne med på. For at det hele skal gå op i en højere enhed, anbefaler vi at der tilvælges græsk mad samt græsk dans til jeres arrangement, da det giver det hele et større løft og en dejlig atmosfære.

Musik til alle slags arrangementer

Vores musiker har mere end 20 års erfaring i græsk musik og er ofte ude med vores dansere for at underholde til alle former for arrangementer, bl.a. i TV, festivaler, julefrokoster, fødselsdage, private fester m.m. Skal I afholde en stor fest, har vores musiker både højtalere, Pa-anlæg samt mikrofoner, så alle kan høre musikken. 

Musikerne spiller på græske instrumenter såsom bouzouki som er det græske nationalinstrument, violin, guitar, bass, trommer og “tsouras” som er en mini-udgave af bouzoukien. Du kan vælge at bestille græsk musik med i pakketilbud, her spiller musikerne 1 time ekstra helt gratis (2 timer i alt). På denne måde er det oplagt at bruge musikerne både før og efter maden.

 

Hvorfor du skal vælge græsk musik

Græsk musik giver dit arrangement prikken over i´et.

Græsk musik får gæsterne til at føle at de er i Grækenland.

Læs nærmere om græsk musik i form af pakketilbud, for at se de forskellige priser og rabatter: græsk musik.

Du kan også læse nærmere om græsk musik og historien på wikipedia her: græsk musik og historie.