Græsk vin

Græsk vin til maden

græsk vin

Græsk vin som er tilpasset maden Vi har valgt de mest udsøgte græske vine som passer sammen med vores buffet.

Yderligere rabat på vin Yderligere rabat når du bestiller græske vine i form af pakketilbud.

Gratis levering Vi leverer de græske vine helt gratis sammen med maden.

 

Græsk vin er noget jeres gæster fortjener til den græske mad og underholdning, derfor har vi lavet eksklusive priser når I også bestiller vine fra os.

Vi har valgt de mest udsøgte græske vine som netop passer til vores buffet. Alle vores drikkevarer leveres gratis ved samtidig bestilling af enten mad eller en af vores pakketilbud.

Vi leverer græske drikkevarer til alle former for arrangementer og kan selvfølgelig også levere til Jer selv om ikke øsnker græsk buffet eller underholdning.

Vi anbefaler dog at man bestiller det hele hos os da I opnår mere rabat på denne måde.

 

 

Vine såsom Nemea, tsantali eller retsina

Hvis du leder efter nogle specifikke græske vine er du velkommen til at kontakte os herom. Vi leverer mest vine fra Nemea, tsantali og metoxi men vi har som regel også andre græske vine i samme klasse eller højere. Samtidigt har vi også metaxa og ouzo som kan nydes som velkomstdrink eller til kaffen.

Hvis du vil høre nærmere om vores græske vine og andre drikkevarer, kan du ringe eller sende os en e-mail gennem vores kontaktformular. Du kan også læse nærmere om hvilke græske vine og drikkevarer vi har og hvad de koster her: Priser på græsk vin.

 

Græsk vin og dens historie

 

græsk vin

Grækenland har dyrket vin i over 6000 år og også anvendt det i det græske køkken. De græske vine er nogle af de bedste vine, især de lokale vine. De mest producerede og solgte græske vine er godevine som Tsantsali, Boutari, Nemea, Kourtaki m.m. Ønsker du at læse nærmere om retsina(græsk hvidvin) og den græske vins historie, kan du læse nærmere her: græsk vin og dens historie