Julebuffet ud af huset

Julebuffet ud af huset

Prøv vores specielle græske julebuffet ud af huset, hvor I får de mest populære, lækre og møre retter. Vores julebuffet ud af huset ligger på 138 kr. pr person. Dette er et specielt tilbud som kan bestilles i hele december. I julebuffet ud af huset, får I 10 retter som er lavet af vores græske kok, der har over 20 års erfaring med græsk mad og ved hvordan den skal tilberedes. Vores julebuffet ud af huset leveres GRATIS i København. Se vores flyer om julebuffet ud af huset ved at trykke på billedet i højre side eller bestil direkte ved at udfylde nedenstående form.

Forespørgsel/Bestilling

julebuffet ud af huset


Hvilke retter får vi i jeres julebuffet ud af huset ?

I vores julebuffet ud af huset, får I alt af det gode som vi anvender i vores almindelig buffet samtidigt med I bl.a. også får helstegt and og ovnstegt nakkefilet i kokkens specielle sovs. Menuen er laves efter græske autentiske juleretter og vi kan altid skræddersy menuen, hvis I ønsker nogle andre retter. Prøv vores græske julebuffet ud af huset for at prøve noget andet end den sædvanlige og traditionelle julefrokost. Alle retterne kan ses i flyeren.

Ønsker I ikke julebuffet ud af huset?

Vil I ikke have vores julebuffet ud af huset men hellere noget andet mad ud af huset, så kan vi tilbyde vores almindelige buffet til Jeres julefrokost.
I får stadig 10 lækre retter såsom Stifado, græske frikadeller, tzatziki, moussaka og meget mere, hvor både børn og voksne kan spise med. I får samtidigt rigeligt med mad så ingen går sultne hjem.

Sidst men ikke mindst, kan vi skræddersy noget billig mad ud af huset efter jeres eget valg, ligesom vi også kan på vores julebuffet ud af huset.
Buffet´en koster 149,- pr. person men kan fås helt ned til 127 kr. hvis I bestiller i pakketilbud.
Læs nærmere om vores almindelig buffet her: Græsk buffet eller bestil buffet og underholdning som pakketilbud her: Booking