Lær græsk dans

Lær græsk dans og få 40 % rabat i november

græsk mad, fest og farver

Sundt for krop og sjæl Græsk dans er sundt for kroppen men også for sjælen, samtidigt med at det er festligt.

Kom i form Du har mulighed for at komme i form og tabe dig mens du har det sjovt. Ingen hårde løbeture eller træningscentre mere.

Afprøv dine færdigheder Når du endelig får lært at danse, arrangeres der engang imellem fester, hvor du har mulighed for at afprøve dine færdigheder.

Vi danser hver søndag fra kl.15 – 16.30 i hyggelig lokaler på Frederiksberg, tæt på offentlig trafik og mulighed for at parkere gratis.

 

5 gode grunde hvorfor du skal starte til græsk dans

 

  1. Græsk dans er både sjovt og underholdende at lære
  2. Er sundt for krop og sjæl
  3. Mulighed for at tabe sig og komme i form mens man har det sjovt
  4. Afprøve sine færdigheder til arrangementer hvor der indgår levende musik
  5. Der indgår et hyggeligt og socialt samvær

Lær græsk dans på kort tid

Efter mange års danseundervisning har Lefteris opnået stor erfaring i videregivelse af de græske danse og udvælger nøje de mest kendte og mest egnede til dansernes niveau og i øvrigt de bedst musikalske danse ofte indspillet som livemusik. Eleverne bliver undervist i de grundlæggende danse, hvis rytme, musik og takter går igen i andre danse, hvorefter undervisningen i forhold til deres niveau vil blive mere intens (koreografi vil indgå) med det formål at blive en god danser, der uden tøven kan springe ind i en dans til bl.a. græske fester, hvad enten det er i Danmark eller i Grækenland. Hos os behøves der ikke at gå mange år før du bliver en god danser, danselæreren Lefteris formår hver gang at gøre hans danseelever rutineret på blot få måneder. Ring til os på tlf. 3035 8773 eller send os en e-mail for at melde dig til eller høre nærmere.