Græsk buffet

Græsk buffet

Græsk buffet ud af huset

Græsk buffet og græsk vin leveres som catering til enhver lejlighed. Vores græsk catering menu indeholder de mest populære græske retter og lavet af vores græske kok. Hvad enten I afholder græsk fest, konfirmation, polterabend, bryllup, temafest, firmafest, så kan vi levere græsk buffet ud af huset helt op til 150 personer.

Når I bestiller græsk mad ud af huset får I typisk 10 af de mest populære græske retter. Den græske catering menu kan dog skræddersyes med endnu flere lækre retter, så du og dine gæster får præcis det I ønsker. Der kan tilvælges de fleste græske retter som i savner fra ferien i Grækenland, bl.a. feta saganaki, garides saganaki, kalamares, Melitzanes papoutsakia, gyros med pitabrød, spanakopita, Pastitsio, taramosalata m.m.

Skal i også have noget til den søde tand, så laver vi også desserter som leveres med maden. Der kan bl.a. laves græsk valnøddekage “baklava” eller den populære græske sandkage “Revani” med sirup. Får i brug for andre græske kager eller lignende, kan I altid sende os en forespørgsel.