Græsk musik til festen

Graesk musik

En følelse af Grækenland

Vores musikere får dig altid til at føle at du sidder i Grækenland.

Kendte græske sange

Kendte sange og melodier som publikum har hørt fra deres ferie i Grækenland.

Levende musik under og efter maden

Ved pakketilbud 2 og 3 får du 2 timers levende græsk musik som du kan bruge som du har lyst til.

Græsk musik fra hele Grækenland

Bliv underholdt af musikerne fra Zorbas, som spiller græsk musik fra hele Grækenland, bl.a. sange af den kendte komponist Mikis Theodorakis til de mere charmerende ø-sange, samt orientalske melodier fra lilleasien, Kreta, og fra det gamle Grækenland.

Vores musiker kan også spille blandet musik fra hele verden, bl.a. Sinitra, Kim larsen, Elvis Presley m.m. På denne måde bliver det billigere og I behøves ikke at bestille 2 orkester.

Musikernes mål er altid at tilfredsstille publikummet som holder af levende græsk musik og som oftest kender de populære melodier som de kan nynne med på. For at det hele skal gå op i en højere enhed, anbefaler vi at der tilvælges græsk mad samt græsk dans til jeres arrangement, da det giver det hele et større løft og en dejlig atmosfære.

Musik til alle slags arrangementer

Vores musiker har mere end 20 års erfaring i græsk musik og er ofte ude med vores dansere for at underholde til alle former for arrangementer, bl.a. i TV, festivaler, julefrokoster, fødselsdage, private fester m.m.

Skal I afholde en stor fest, har vores musiker både højtalere, Pa-anlæg samt mikrofoner, så alle kan høre musikken. Vores musiker spiller på græske instrumenter såsom bouzouki (som er det græske nationalinstrument) violin, guitar, bass, trommer og “tsouras” som er en mini-udgave af bouzoukien.

Du kan vælge at bestille græsk musik med i pakketilbud, her spiller musikerne 1 time ekstra helt gratis (2 timer i alt). På denne måde er det oplagt at bruge musikerne både før og efter maden. Se priser og detaljer på pakketilbud 2 hvor du får danseoptræden til halv pris og græsk musik

i 2 timer.


Her kan du læse mere om græsk musik og dens historie (Du vil blive ført til en ekstern side)